Compania care administreaza site-ul https://www.doctor-laptop.ro, denumit in continuare DoctorLaptop este S.C. Ilco Networks S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/2436/2010 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 26625194.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. S.C. Ilco Networks S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Confidentialitate".

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe DoctorLaptop sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte.

Optand pentru inregistrare va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. DoctorLaptop nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Doctor-laptop.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe doctor-laptop.ro privind evolutia si starea comenzilor precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Doctor-laptop.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Doctor-laptop.ro nu promoveaza SPAM-ul.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul doctor-laptop.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul doctor-laptop, se pot dezabona. Pentru informare si suport ne puteti contacta la adresa office@doctor-laptop.ro. Accesarea DoctorLaptop.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de S.C. Ilco Networks S.R.L. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile S.C. Ilco Networks S.R.L. sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de S.C. Ilco Networks S.R.L. prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.) S.C. Ilco Networks S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct al acestuia.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. S.C. Ilco Networks S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): 1. dreptul de a cere S.C. Ilco Networks S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastra personale, in mod gratuit; 2. dreptul de a cere S.C. Ilco Networks S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge (in mod gratuit) acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; 3. dreptul de a cere S.C. Ilco Networks S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dumneavoastra personale; 4. dreptul de a cere S.C. Ilco Networks S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. 5. dreptul dumneavoastra de a notifica in scris S.C. Ilco Networks S.R.L. ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea. Orice astfel de cerere / notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@doctor-laptop.ro sau prin posta, la adresa: Strada Lugoj, nr. 22, sector 1, Bucuresti. DoctorLaptop foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Incercarea de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul DoctorLaptop va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului DoctorLaptop si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Referinta la producatori sau produsele lor, inclusiv numele companiilor se face pentru a identifica aplicatiile cu care produsele noastre sunt compatibile.